G20 Toplantısında Depremzedelere Saygı Duruşu

çavuşoğlu

G20 toplantısı Türkiye’deki depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşuyla başladı.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de yapılan G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı, Türkiye’deki depremlerde hayatını kaybedenlere saygı duruşu ile başladı.

Hindistan’da düzenlenen G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye’de ve Suriye’de yaşamını yitirenler için saygı duruşuyla başladı.
Başkent Yeni Delhi’de düzenlenen toplantının açılışı Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar’ın konuşmasıyla yapıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda, deprem nedeniyle Türkiye ve Suriye’de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
Bakan Çavuşoğlu, Güvenlik Konseyi, Dünya Sağlık Örgütü gibi Birleşmiş Milletler (BM) kurumlarının yanı sıra Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) ve uluslararası finans kurumlarının kapsamlı bir reforma ihtiyacı olduğunu söyledi.
Sputnik Türkiye
Exit mobile version