Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitingine Taşlı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Örnek Resim

Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitingine taşlı saldırı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da yaptığı mitingde, otobüs üzerinde konuştuğu sırada bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Ekrem İmamoğlu yağan cisimler nedeniyle yanındakiler tarafından otobüsün içine alındı. Miting yarıda kesildi. İmamoğlu Erzurum’daki saldırının ‘tertipli’ bir olay olduğunu iddia etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da provokasyonla karşılaştı. İmamoğlu’nun konuşması sırasında otobüse taş atıldı. Bazı vatandaşlar yaralandı. İmamoğlu “Seyreden polisler, biz de sizi seyrediyoruz. Seyreden Emniyet Müdürü, Vali, biz de sizi seyrediyoruz” dedi. Erdoğan 2 gün önce Erzurum mitinginde, “Benim Hınıslı kardeşim imanlıdır, inançlıdır, Hınıslı kardeşim bu imansızlara, bu kitapsızlara, bu ezansızlara artık ‘Haydi buradan’ demeyecek mi?” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan hedef göstermişti: İmamoğlu’nun Erzurum mitingine taşlı saldırı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da provokasyonla karşı karşıya kaldı.

İmamoğlu’nun konuşması sırasında otobüse taş atıldı. Otobüsün camları kırıldı. Provokasyon nedeniyle İmamoğlu konuşmasını tamamlayamadı.

Saldırının ardından İmamoğlu, “Seyreden polisler, biz de sizi seyrediyoruz. Seyreden Emniyet Müdürü, Vali, biz de sizi seyrediyoruz” diyerek yetkililere tepki gösterdi.

İmamoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali Okay Memiş ve Emniyet Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Erzurum dönüşü İstanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanında konuşan Ekrem İmamoğlu, kendisine saldıran grubun “azmettirildiğini” söyledi. Ekrem İmamoğlu havalimanında, Erzurum emniyet müdürünü hedef aldı ve bazı sorular yöneltti. Polise, müdahale ile ilgili bir talimat verilip verilmediğini, kaç kişinin gözaltına alındığı gibi bir dizi soru gündeme getirdi.

Öte yandan, İmamoğlu’na bilgi ileten Erzurum Valisi Okay Memiş, taşlı saldırıda yedi kişinin hafif yaralandığını aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitingine Taşlı Saldırı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sonsöz Gazetesi | İlkeli Gazeteciliğin Yerel Öncüsü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin