Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boris Johnson, Netanyahu’nun ziyaretinden sonra kişisel tuvaletinde ‘dinleme cihazı’ bulunduğunu açıkladı

Boris Johnson, Unleashed adlı kitabında, Netanyahu‘nun 2017‘de bakanlığını ziyaret etmesinin

Boris Johnson, Unleashed adlı kitabında, Netanyahu‘nun 2017‘de bakanlığını ziyaret etmesinin ardından, İsrail Başbakanı’nın kullandığı tuvalette dinleme cihazları bulduğunu belirtiyor.

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu‘nun kullandığı kişisel banyosunda dinleme cihazı bulunduğunu iddia etti.

Boris Johnson, Unleashed adlı kitabında, Netanyahu’nun 2017’de bakanlığını ziyaret etmesinin ardından, İsrail Başbakanı’nın kullandığı tuvalette dinleme cihazları bulduğunu belirtiyor.

Johnson kitabında, “Bibi (Netanyahu) bir süre orada tamirat yaptı. Tesadüf olabilir veya olmayabilir ama daha sonra, düzenli olarak böcek taraması yaptıkları sırada, Thunderbox’ta bir dinleme cihazı bulduklarını duydum” diye yazıyor.

2017’de Dışişleri Bakanı olarak görev yapan Boris Johnson, Bakanlık’taki ofisinde İsrail Başbakanı ile yaptığı görüşme sırasında Netanyahu’nun tuvaleti kullanmak istediğini aktardı.

Johnson, Netanyahu’nun “gizli ek binada” bulunan tuvaleti kullanmasının ardından güvenlik ekibinin arama yaptığını ve dinleme cihazı bulduklarını belirtti.