Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YAĞSIZ KANDİL İKTİDARI

Özgül Ağırlığı Melih Gökçek kadar bile olmayan AKP Kurucusu, Jet

Özgül Ağırlığı Melih Gökçek kadar bile olmayan AKP Kurucusu, Jet Skici Cübbeliyi ziyarete gitmiş ve sormuş;
Hocam, her şeyi yapıyoruz ama bir türlü geriye dikili bir taş, kalıcı bir eser bırakamıyoruz. Acaba bizde mi nasip yok, basiretimiz mi kapalı?”
İyi dinle demiş Cübbeli;
“Olanı korumak basirettir, Yapılan eserlerin üzerine eser koymak nasiptir. Ama eldeki çeşmenin suyunu, Türk Milletine değil de kendine akıtırsan, bunun adı ihanettir. Ama sen üzülme; Sen öyle iki eser bıraktın ki, dünya durdukça unutulmayacak!
Birincisi “Melih Gökçek Ankara’yı, FETÖ’ye parsel-parsel sattı dedin, sonra açıklamadın, korktun!”
İkincisi; “Seni kullanıp, Kozmik Odayı soydular ya, bunun hesabını ne burada, ne ötede veremezsin!”
Siz, “Yağsız KandilTuzsuz Aş, Çorak Siyasetçilersiniz. Siz sadece kendi toprağınıza yağan uğursuzlar gibisiniz!”

Bana arkadaşlarım, “Başkan seni çok rahat görüyoruz, sebebi nedir” diyor. Yanıtımda;” Ben bu din sömürücüsü yobaz hırsızları çok iyi tanırım. Bunların şimdiye kadar başlayıp da dürüstçe bitirdikleri tek işleri olmadı!
Öcalan zepevengi bebe katilini salacaklar ve ülkeyi bölecekler ha?
Mümkün değil! Bunlar hiçbir şeyi bölemezler, bölüşemezler!
17/25 soygununda hırsızlık paralarını bölüşebildiler mi?

Bakın neleri beceremeyip, rezil oldular?
-1 Mart Teskeresi;
Söz verdikleri, mecliste çoğunlukları olduğu halde, ellerinde patlamadı mı?
-BOP Eşbaşkanlığı;
ABD ve İSRAİL taşeronu olarak girdikleri her ülkeyi perişan ettiler.
4,5 Milyon Müslüman’ın ölümüne, 38 Milyondan fazla insanı yerlerinden-yurtlarından edilmesine sebep oldular. Ege Denizi ve Akdeniz, dünya kurulalı beri, ilk kez yüz binlerce insana mezar oldu!
-Annan Planı ve Kıbrıs Politikası;
Rahmetli Rauf Denktaş’ı “ Git Kıbrıs’ta konuş, Türkiye’de konuşma” diye dışladılar.
Ergenekon, Balyoz Süreçleri ve FETÖ-CIA işbirliği!
Türk Ordusunun Atatürkçü Komuta Heyetini, orakla ekin biçer gibi biçtiler. Güvendikleri FETÖ, kendilerine karşı darbe yapacak güce kavuştu.
-Erivan Protokolleri; Ermenistan Açılımı!
Karabağ işgal altıda iken, Ermenistan ile sınır kapılarını açmaya yönelik protokoller imzaladılar. Azerbaycan Bayraklarını statlara sokturmadılar.
Ne oldu? Fos…
-S-400 alımı ve F-35 Projesinden atılmak.
Bu gelişmeler, Türkiye’nin “Komşularla Sıfır Sorun” olarak takdim edilmiş, çok kısa bir zamanda, çevremizde KOMŞU kalmamıştı.

4,5 Müslümanın ölümünden birinci derecede sorumlu olup, ABD Askerlerinin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini söyleyen ilkel bir kafanın neleri yapamadığını beraberce gördük.

Şimdide, ABD-İSRAİL İstihbarat Örgütlerinin talimatıyla, 2. Çözüm Süreci rezaletini yaşıyoruz. Yine muvaffak olamayacaklar ve tarihin derinliklerine süpürülüp, atılacaklar… İşbirlikçileriyle birlikte…

Yazıyı bağlarken Jet Skici Cübbeli, özgül ağırlıkçının arkasından bağırıyordu;
“Hadım edilmiş Harem Ağaları gibisiniz. Sonunuz kötü olacak, çok kötü!”

Sağlık ve başarı dileklerimle

25 Ağustos 2026

Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

Eski Bakan ve Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu'na Erdoğan ve  Bahçeli'ye hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezası

BU HESAP MUTLAKA SORULACAK

CB Erdoğan;
Büyük Ortadoğu Projesi/Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi kapsamında EŞBAŞKAN olarak atandığınızı ilk kez 25 Haziran 2004’te Çırağan Sarayında düzenlenen ABD-TESEV-MARSHALL fonu toplantısında tüm dünyaya ilan ettiniz! Ama, sizi EŞBAŞKAN olarak hangi makamın sahibi tayin etti, bunu hiçbir zaman söylemediniz… Sahi kimdi o?

CB Erdoğan;
Başınızı yastığınıza koyduğunuzda, size giydirilen EŞBAŞKANLIK elbisesisinin nelere yol açtığını hiç düşündünüz mü?
Küresel Çetenin, sizin sırtınızdan kaç Müslüman’ın kanına girdiğini, kaç çocuğun, kaç kadının ölümüne sebep olduğunu biliyor usunuz?

ABD Brown Üniversitesinin “Costs of War” (Savaşın Maliyetleri Projesiyle) ve Birleşmiş Milletler ile Yerel Gözlem Evlerinin verilerine göre BOP Projesinin bıçağının önüne atılan ülkelerdeki can kayıpları şöyle ifade ediliyor… Şu ana kadar bu rakamlara itiraz eden bir ülke çıkmadı!

Irak (2003 Sonrası)
Doğrudan şiddet sonucu en az 300 Bin ölü. Savaşın getirdiği yıkım ve sağlık sisteminin çökmesi nedeniyle, dolaylı olarak en az 1 MİLYON insan ÖLDÜ! Bunların hepsi de Müslümandı!

Suriye (2011 sonrası)
İç savaş ve müdahaleler sonucu belgelenen ölü sayısı 500 BİNİ aştı.

Filistin/Gazze
Yıllardır süren ablukanın yanı sıra, 7 Ekim 2023 sonrası başlayan SOYKIRIM da, doğrudan ya da enkaz altında öldürülenlerin sayısı 40 Bini geçti.

Libya (2011 sonrası)
Kaddafi’nin devrilmesi ve ardından gelen iç savaşlarda 50 Bin insan öldü.

Lübnan ve Mısır
Mısır’da darbeler ve iç karışıklıklar ve Lübnan’daki İsrail saldırıları ile siyasi krizler sonucu on binlerce sivil hayatını kaybetti.

BOP projesi bölgesinde, doğrudan ve dolaylı ölümlerin toplamı
4,5 Milyon insana ulaşırken, 38 Milyondan fazla insan yerinden edildi.

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü 2014-2026 verilerine göre,
Ege ve Akdeniz’i geçerek Avrupa’ya ulaşmaya çalışan 40 Binden fazla insan (çoğu kadın ve çocuk) boğularak öldü…

CB Erdoğan;
19. Yüzyıldaki Kafkasya Savaşları ve Çerkes sürgünü döneminde
100 Binden fazla Kafkasyalı Müslüman, Ruslar tarafından katledilmiştir.
Fransızların Cezayir’i işgali sırasında 1,5 Milyon Cezayirli ölmüştür.

Yani siz bu konuda gerçekten bir dünya liderisiniz! Sizin mensubu olduğunuz Küresel Çetenin “MÜSLÜMAN İNSAN ÖLDÜRME” hızına yetişen çıkmadı!

Peki, ülkeleri perişan ettiniz, yıktınız, parçaladınız da, yerine ne koydunuz?
Bir tanesine, demokrasi-refah-huzur getirdiniz mi?
Bu ülkelerin yeraltı yerüstü zenginlikleri sizin ortaklarınız tarafından çalındı!

Libya’nın tümü Sünni Müslüman olmasına rağmen, hala aşiretler birbirini kesiyor.
Irak, şimdilik ÜÇ parça! Trump’ın defalarca söylediğine göre Suriye’de Esat rejimini siz yıkmışsınız! İsrail, bölgenin en zengin su kaynaklarının olduğu Golan Tepelerinin üstüne çöktü. Sınırımıza 70 km kadar geldi, bombaladı!

İsrail’in bir numaralı düşmanı Esat’ı yıktınız, yerine İKİ tane Uluslararası Terör Örgütünün liderini getirip Suriye CB ve Yardımcısı yaptınız…

İnanıyorum ki, eski sağlığınız olsaydı, Dışişleri Bakanınızı, Milli Savunma Bakanınızı, evire çevire döverdiniz! Ama çok hastasınız. Japonların robot teknolojisindeki başarılarını kıskandıracak, ortopedik desteklerle, yürümeye çalışıyorsunuz! Kendinize iyi bakın da, bunları Yüce Divanda belgeleriyle konuşalım.

Sağlık ve başarı dileklerimle

24 Ağustos 2026

Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

Rifat Serdaroğlu (@rifatserdaroglu) / Posts / X

ÖZKÖKLER BİTMEZ

Rafet Özkök (Rafet El Roman), Prof Dr Rona Aybay/Özkök Ailesi (Hilmi Özkök ile Kuzen), Fikret Özkök gibileri, sanatta-hukuk ve akademi dünyasında, siyasette ve Sanayi Ticaret Odaları bünyesinde unutulmaz çizgiler bırakmışlardır!

E. Paşa Hilmi Özkök ise, meşhur “Kasaptaki ete soğan doğramam” deyişinin mucidi olarak, Türk Ordusunun yönetim kademesi AKP-FETÖ-CIA tarafından dilim-dilim doğranırken, sahtekar Ergenekon Savcılarıyla saatlerce yemek yiyen bir zavallıdır!

Ertuğrul Özkök ise, yaptığı her işte kendisini başarılı bulan, bu havayla her şeyi bilen adam pozisyonunda dünyayı dolaşan ve hala topluma akıl sattığını zanneden biridir. Ama sonuçta patronu Aydın Doğan, tüm yetkiyi verdiği Ceo’su Ertuğrul Özkök yönetiminde gücünü, malını kaybetmiş (Basın İmparatoru-Doğan Grubu) bir adam durumuna düşmüştür. Ya Ertuğrul Özkök? Hiç sorumluluğu yok mu?

Ertuğrul Özkök, İstanbul Havalimanının son 15 günde kırdığı rekorları anlatırken İGA için “Avrupa Sivil Havacılık tarihinde” en büyük başarı hikayesi olma yolunda diyor ve İstanbul Havalimanı kararını “Büyük bir vizyon” olarak değerlendiriyor!

Rakamlar “Eğer doğru ve gerçekse” gerçekten etkileyici!
16 Ağustos 2026 günü 1.739 uçak hareketi ve 290 bin 287 yolcu!
Doğru soru şu olmalı; Bu rakamlar hangi şartlarda elde edildi?
Çünkü havacılıkta rakamı tek başına masaya koyup alkışlamak analiz değildir! Önemli olan, o rakamın hangi altyapı, hangi trafik yapısı, hangi hava sahası düzeni ve hangi rekabet şartlarında ortaya çıktığını sorgulamaktır! Eğer böyle yapılmazsa ya İGA’ya yağ çekiyorsunuz, ya da şirketten bir şeyler bekliyorsunuz demektir.

Sayın Özkök, ATATÜRK HAVALİMANINI unuttunuz mu?
Sadece Büyük Önder Atatürk’ün adı verildiği için, Pistleri, düşman pisti gibi kırılan, bombalanmış görüntüsü verilen Atatürk Havalimanını?
Atatürk Havalimanı, bugünkü İstanbul Havalimanı’nın pist ve saha imkanına sahip değildi! Buna rağmen 18 Eylül 2016’da 1.500 UÇAK GÜNLÜK, günlük yolcu sayısı ise 230 Bini aşmıştı! Üstelik bunları bugünkü İstanbul Havalimanı’ndan çok daha sınırlı fiziksel kapasiteyle yaptı!
Dört pistlik devasa bir altyapıyla 1.739 uçak hareketine ulaşmak mı başarıdır, yoksa son derece kısıtlı pist ve terminal kapasitesiyle 1.500 uçak hareketini yönetmek mi işletmecilik başarısıdır?

Sayı Özkök; İstanbul Havalimanı ihalesi, havacılık tarihimizin en iğrenç işidir. Bununla ilgili dava konusu yapacağımız dosyamız tüm ekleri ve belgeleriyle hazırdır. Kimlerin neler yaptığı, Türk Devletinin nasıl soyulduğu, ihalenin gerçek sahibinin kim olduğu, tek tek ispat edilecektir.
Sadece İHALEDEN SONRA, 105 metre yükseklikte olması gereken havalimanı kotunun 75 metreye düşürülmesi, birinin cebine 3 Milyar Avro koymak demektir!

Sayın Özkök; Sizin CEO olduğunuz dönemde olduğu gibi, başkasının parasını harcamak çok kolaydır. Fakat, devletin tek kuruşunu harcarken, dürüstlükten ayrılmayan yöneticiler-siyasetçiler çok dikkatli olmak zorundadırlar. Yarın, harama el uzatmamış birileri çıkar ve garibanların parasının hesabını sorar. Dilerseniz, siz de Yüce Divandaki duruşmalara gelip, 5’li çetenin savunmasını yapabilirsiniz…
Bekleyeceğiz, İzmir/Kahramanlar çocuğu Özkök! Bekleyeceğiz…

Sağlık ve başarı dileklerimle

23 Ağustos 2026

Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı