Ahlak, sadece kişiye özgü vicdani bir değer, insan karakterinin bir özelliği değildir. Ahlak, toplumsal hayatın maddi koşullarından, insanların hayat tarzından, üretim ilişkilerinden, yönetim anlayışından, ideolojik iklimden doğduğu için tarihseldir. Bu bağlamda ahlaksızlık da tarihseldir ve ancak devrimle aşılabilir.
Son 23 yılda, hukuk ile ahlak arasındaki bağlantıya duyulan güven çöktü, algılar gerçeklerin yerini aldı.
Tüm kültürler, siyasi gelenek ve görenekler yıprandı, bazıları yozlaştı çürüdü. Siyasi söylem ve manevralarla varılacak bir hedef, sandık demokrasisinden bir hamlede çıkabilecek tek çözüm bırakmadılar. (Y. Alogan)
Bu Tek Adam Faşizminin mimarlarından Bahçeli’nin dünkü MHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmayı dinledik. Şaşırdık mı?
Ömrünün son deminde, köklerine son hizmetini yapabilmek için, Türk Milleti ile tüm bağlarını koparmaktan utanmayan biri için, onun yapabileceği konuşmalar için şaşırılmaz. Ondan daha iğrençlerini beklemek gerek!
Bahçeli, Öcalan’ı, 54 BİN insanımızın katilini yıkadı-yağladı Katolik Papazı gibi günah çıkarttı, tertemiz bir oğlan gibi yaptı!
Bahçeli üç noktaya vurgu yaptı
1) TBMM Komisyonu, Bebek Katili Caninin ayağına gitmelidir. (MHP gidecek)
2) PKK Kurucu Önder’i Öcalan Umut Hakkından yararlanıp, serbest kalmalı.
2)Selahattin Demirtaş da serbest bırakılmalıdır.
Bahçeli’nin ardından DEM yetkileri ve Demirtaş konuştular. Bahçeli’ye teşekkür ettiler ve cezaevindeki mahkum olmuş tüm PKK Militanlarının serbest bırakılmasını istediler.
Bahçeli; “İmralı, sözünü tutmuştur” dedi!
İmralı “Terörsüz Türkiye Yalanının” gerçekleşmesi için gönderdiği mektupta şunları istemişti;
-“Kürt Meselesi 100 yıllık bir mücadeledir. Ret-Asimilasyon-İnkar, LOZAN Antlaşması ve 1924 Anayasası ile başlamıştır. Bu yanlış düzeltilmelidir!”
Bahçeli Bey dinleyin; “İmralı sözünü tutmadı. Suriye’deki SGD denen PKK güçlerine katıldılar. Başında Colani denen katil ile birlikte bölgede hem terör estirecekler, hem de bir ABD ve İSRAİL projesi olan “Kürt Devleti” için çalışacaklar.
Siz ve ortağınız CB Erdoğan, LOZAN ve 1924 Anayasası için, Öcalan gibi mi düşünüyorsunuz? Sizce Türk Devleti, Lozan Antlaşmasından bu yana Kürt Kökenli vatandaşlarımıza SOYKIRIM MI uyguladı?
Bahçeli Bey; Siz, Ahmet Türk, Hakan Fidan ve Öcalan ile hısım mısınız?
Osmaniye’ye Halfeti’den gelmişsiniz. Bir şey saklamıyorsanız, soyunuz Halfeti’ye nereden ve ne zaman geldi? Bunu Türk Milletine açıklar mısınız?
Aziz Türk Milleti;
Cumhur İttifakının “Terörsüz Türkiye” yalanı ile yapılanları, damarlarında tek damla Türk kanı olanlar yapmaz, yapamaz.
Ama damarlarında, Kevork ve Artin kanı olanlar yapar. Tıpkı PKK’nın militanları olarak Türk Askerini, Türk Polisini öldürmekten zevk alan Asala militanları gibi…
Allah, Türk Milletini sağlıklı düşünemeyen hasta ve soyu karışık yöneticilerden korusun…
Sağlık ve başarı dileklerimle
05 Kasım 2025
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı
EKİP DEDİĞİN BÖYLE OLUR
Kişi, ahbaplarından bellidir. Kişinin çevresine, dostlarına, ahbaplarına bakın onun nasıl biri olduğunu anlarsınız.
“Bir siyasetçiyi çevresi bitirir, yok eder” sözü doğru değildir. Doğrusu şudur;
Bir siyasetçi ne tip insanlardan hoşlanıyorsa, kimlerle anlaşabiliyorsa onları çevresine toplar. Sonrası, kendiliğinden gelir. Kendi gibi kişileri etrafına toplayan lider, önce onlardan etkilenir, her olaya liderin gözünden bakanlar gittikçe birbirine benzemeye başlarlar ve ilk kural gerçekleşir.
O da, “Üzüm üzüme baka baka kararır” kuralıdır.
Sonraki adım “Bir kabın içinde ne varsa, dışarı o sızar” kuralıdır. Sepet kafalı danışman kişiler, devletin yönetmek için değil, DEVLETİ ELE GEÇİRMEK için, geldikleri için, kısa sürede birbirlerine girerler ve yıkılır giderler.
Son 24 yılda Türkiye’yi KESİNTİSİZ ve TEK BAŞINA yöneten AKP’nin “Çekirdek Kadrosu” hiç değişmedi.
Önümüzdeki dönemde bunların tamamına, yargılanarak AKLANMA tanınmalı! Haklarında öyle korkunç, öyle çirkin iddialar var ki, bu iddiaları ancak BAĞIMSIZ ve TARAFSIZ Yargı temizler…
Çekirdek kadroyu önümüzdeki günlerde, belgeli olarak teker-teker açıklayacağız. Bunlara yastıklar diken, yorganlar beton olacak.
En belli başlı özellikleri tümünün Türk Olmamaları ve Türk Milletinden nefret etmeleridir… Hiç meraklanmayın, hepsini anlatacağız!
Ama bugün sizlere “AVAREL’İN HİKAYESİNİ” anlatacağız.
“Bu hikayenin gerçek hayat ve kişilerle alakası yoktur. Ayrıca bu hikayede hiçbir canlıya zarar verilmemiştir.”
AVAREL, ailesinin en uzun boylu fakat en kıt akıllı çocuğudur!
IQ düzeyi 24-30 arası olduğu için arkadaşları ona “Embesil Ava” der.
Avarel bir gece yatağından düşmüş, kafasını çarpmış ve kalkıp yine yatağına yatmış. On dakika sonra tekrar düşmüş, yine kafasının üzerine!
Zorlukla doğrulmuş ve şunu demiş; “İyi ki az önce yerden kalkmışım, yoksa bu sefer kendi üstüme düşecektim!” Öyle malmış yani…
Kafa üstü düştüğünden beri Avarel hukukçu olmayı kafasına takmış.
Dayısı, “Oğlum sen kafayı mı yedin. Senin lise diploman bile karışık, Üniversite diploman yok. Nasıl hukukçu olacaksın?”
Dayısına, ”o zaman bende Savcılara-Yargıçlara emir verecek bir makama geçerim” demiş.
O sırada Kasabanın Şerifi vefat etmiş. Güçlü iki aday varmış. Avarel de aday olmuş. Güçlü iki aday her konuşmalarında; “Karşımdaki adaya oy vereceğinize Embesil Avarel’e oy verin daha iyi”, demiş.
Herkes bunu yapınca Avarel seçimi kazanmış ve ŞERİF olmuş!
İlk işi emrine anında uyacak bir Yargıç (AK YARGIÇ) atamak olmuş.
Yargıç, Avarel’i her gördüğü yerde “Aptal Avarel” diye bağıran Osman Kavalcıyı (Casus) diye içeri atmış. Hemen ardından da “Seni Şerif Seçtirmeyeceğiz” diyen Sazcı Selo’yu da zindana atmış.
Avarel, kendisine yan bakanı içeri atmış. Atmasına atmış ama Cezaevi ağzına kadar dolmuş. Yatacak yer kalmadığı gibi, dışarda içeri atacak insan kalmamış.
Sonunda içerdeki-dışardaki kasabalılar birlik olup, Avarel’i ve AK Yargıcını hapse atmışlar.
Dayısı ziyaretine gittiğinde şunu demiş; “Ah be evlat, sen kim devleti yönetmek kim? Sen kendini ne sandın?
Sen garip bir çingenesin, gümüş zurna senin neyine?
Sen Türk Milletini koyun mu sandın?
Türk Devletini yönetmeyi oyun mu sandın? Ah Avarel, garip Avarel…
Sağlık ve başarı dileklerimle
06 Kasım 2025
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

















